Gostujoči

Danica Stropnik

Danica Stropnik

Sem strastna raziskovalka življenja, duhovnih resnic in velika ljubiteljica knjig. Težka preizkušnja, izguba sina v prometni nesreči, mi je odprla vrata v nevidni, duhovni svet.  Tako sem se srečala z medijstvom in opravila začetni tečaj medijstva. Začela sem meditirati in si pridobila še certifikat iz znanja o meditaciji. Prebrala sem ogromno knjig o duhovnosti.

V tem času sem se tudi vpisala na faks in ga uspešno dokončala. Na faccebook-u me najdete pod imenom Dotik sočutja, kjer objavljam lepe misli, vspodbude.

Svoje znanje in spoznanja ter izkušnje čutim, da moram deliti naprej. Moja diplomska naloga je imela naslov Vpliv meditacije na duševno počutje posameznika. Tako sem s pomočjo desetih ljudi opravila raziskovalno nalogo. Z vodeno meditacijo z naslovom Meditacija za sprostitev in obnovitev energije sem pričela raziskovalno delo. Vsi udeleženci vodenih meditacij so mi pritrdili, da je nanje vplivala pozitivno. Tako sem dobila močno željo, da ustanovim društvo Dotik sočutja in pričnem z delavnicami, ki bodo pomagale ljudem do boljšega počutja.