Gostujoči

Gaja Klas

Gaja Klas

je predvsem mati z izbranim okusom za glasbo in kvaliteten zvok. Kot prijateljica Zemlje, širi vibracije hvaležnosti do planeta vode ter ljubezen do vse favne in flore. Posveča se poglabljanju zavesti o pomembnosti naravnega bivanja in prevaja sporočila narave, skozi zvoke planetarnih gongov, školjk in ostalih prvinskih glasbil.
> Gaja s svojo mavrično paleto referenc, je uspešno izvedla še več tisoč zvočnih kopeli, koncertov, raznih dogodkov in delavnic za odrasle in otroke, tudi odvisnike itn, sodelovala je tudi z tibetanskimi menihi in raznimi mojstri in šamani.
> V letih raziskovanja holističnega zvoka v Sloveniji in tujini, je odkrila popolnoma nove in čiste dimenzije zvoka z izredno visokimi vibracijami kristalnih pojočih posod SoundGalaxies.
> Sama pravi:«Holistični«zdravilni zvok je moja strast, ljubezen, delo in kraj, kjer je vse mogoče, kjer poznam vse odgovore in lahko najbolje izrazim svoj resnični jaz in s tem služim ljudem«
> Trenutno zaključuje šolanje v tujini za AURASOUND praktika in največ časa namenja individualnim obravnavam po meri posameznika kjer zvok prevaja po principu 4 elementov in preko glasu.