Gostujoči

Treun Fragnance d.o.o.

Treun Fragnance d.o.o.

Njihovo podjetje posluje z eteričnimi olji že več kot 21 let. Izvažajo velike količine žajblja, brina, laškega smilja, list cedre, jelke, bora, obmorskega bora in melise. Jana in Don Eitner sta lastnika podjetja in certificirana aromaterapevta in maserja. Don je tudi certificiran zeliščar, Janin osnovni namen pa je zanj pridobiti najboljša, kvalitetna eterična olja, zelišča, ki so 100% naravna brez kakršnih koli primesi, da lahko strankam, kupcem nudijo le najboljše.
Od naravne kozmetike sami izdelujejo ročno izdelana navadna in glicerinska mila, šampone za različne vrste las, tekoča mila, negovalna in masažna olja, kreme, losjone, hidrolate.. So v procesu, da za te izdelke pridobijo tudi bio-certifikat.
Material, ki ga uporabljajo za kozmetiko, je delno iz konvencionalne pridelave, vendar delujejo v smeri, da ima čim več vgradnih materialov organski certifikat. Razvijajo tudi izobraževalni program s področja aromaterapije, praktične delavnice kako izdelati lastno naravno kozmetiko, predvsem pa se specializirajo na predstavitve destiliranja hidrolatov, kot tudi eteričnih olj, pozneje pa bodo razvijali še naprej poglobljene obstoječe programe in uvajali še nove.

Na tržnici bodo prodajali naslednje izdelke:
– osnovna, rastlinska ali bazična olja
– masažna in negovalna olja.
– navadna in glicerinska mila za telo, obraz in lase
– hidrolate*
– Tekoči šamponi za lase